Rules Preview Not Working

pdysonuk's Avatar

pdysonuk

23 Jan, 2017 12:05 PM

When I set up a new rule and then preview, Apply to previous messages, the rules are not applied. It says Processed good 0 tail 0 total 1. All I am trying to do is move the messages to the archive folder.

Regards

Paul

  1. 1 Posted by pdysonuk on 10 Mar, 2017 03:43 PM

    pdysonuk's Avatar

    There have been a number updates since I raised this issue but this still does not work. I realise that there has not been a reply to this issue so I am not sure whether anyone from the Airmail team has picked this up.

    It would be great if someone from Airmail could acknowledge the issue.

    Regards

    Paul

  2. Support Staff 2 Posted by Airmail on 17 Mar, 2017 10:18 AM

    Airmail's Avatar

    is important that you provide screenshot/description of rules
    as rules can be very complex I need the exact case to replicate it
    thanks

  3. 3 Posted by Antonio Fernand... on 28 Mar, 2017 02:53 PM

    Antonio Fernandez-Vinas's Avatar

    Rules in 419 are not working. None of these, which I set up a few weeks ago have ever worked.

  4. Support Staff 4 Posted by Airmail on 31 Mar, 2017 12:21 PM

    Airmail's Avatar

    fixed in v420

  5. Airmail closed this discussion on 31 Mar, 2017 12:21 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

29 Jun, 2021 10:59 AM
29 Jun, 2021 10:32 AM
01 Jun, 2021 06:34 AM
22 Apr, 2021 04:33 AM
21 Apr, 2021 06:18 AM