Can't set up email account

Carolyn's Avatar

Carolyn

27 Jul, 2017 08:20 PM

I have several addresses at one domain. I have one of them successfully set up. I can't set up a second. I see LOTS more settings available for the first one now than I have access to for the second. I suspect that some of those settings are critical. It says that a stable connection cannot be established. I have tried KNOWN WORKING addresses and settings. But the first account can select Auto and Login. I don't have those choices for the second. It starts with "Auto Detect Port" then doesn't find anything. The incoming setting should be Password and outgoing is Challenge/Response. I tried all the combinations offered, all with the same response. I tried the FAQ as suggested but couldn't find anything. Any ideas?

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

20 Mar, 2019 07:38 AM
19 Mar, 2019 02:52 PM
15 Mar, 2019 09:29 AM
14 Mar, 2019 08:36 PM
14 Mar, 2019 08:37 AM

 

13 Mar, 2019 01:00 AM
11 Mar, 2019 07:08 PM
06 Mar, 2019 06:15 AM
04 Mar, 2019 05:00 PM
02 Mar, 2019 07:57 PM
28 Feb, 2019 04:11 PM